Adventi vásár a Budapesti Várkert Bazárban

Hagyományteremtő szándékkal, az Iparművészeti Múzeum karácsonyi vásár ,,átmentéseként” adventi vásár szerveződik a Budapesti Várkert Bazárban. A rendezvény logója B.A.B……Budapesti Art Bazár

Az időpont:
December 2-9-16.
,,Amikor az 1990-es években Pannonhalmi Zsuzsa kitalálta és létrehozta az Iparművészeti  Múzeumban az iparművészek vásárát, még maga sem gondolta, hogy évtizedes hagyományt teremt. Azt mondta: „Tessék, ez a múzeum a tietek, töltsétek meg szeretettel, élettel és tehetséggel”. Így is lett.  Aki egyszer is megtapasztalta az Iparművészeti Múzeum karácsonyi vásárát, azonnal tudta, hogy valami különleges, színes, vidám élet költözött Európa legszebb múzeumába. Az évek alatt semmit nem veszített vonzerejéből ez a rendezvény, sőt  egyre jobban vonzotta a művészetre vágyó közönséget.
Nagy szomorúságunkra ez az időszak lezárult az Iparművészeti Múzeum átépítése miatt. Megszűntek a találkozások a művészek között, nincs már ez a lehetőség, ahol a vásárló közvetlenül a művésztől megvásárolhatja azt a tárgyat, amit maga az alkotó adott ki a kezei közül. Sajnos a bevétel is megszűnt az alkotók számára.
Amikor tudomásunkra jutott, hogy Budapest egyik legimpozánsabb, Ybl Miklós által  kifejezetten a kortárs művészeknek tervezett épületét felújítják, ismét felvillant a remény. Igen, itt a helyünk! Itt kell bemutatnunk alkotásainkat korosztálytól függetlenül, hidat képezve alkotó és művészet-fogyasztó közönség között.”
A feltételekről:
180×80-as asztal fele 16.000ft/nap
Amennyiben szeretnél csatlakozni a kiállító művészekhez, kérlek a pontos elérhetőségeiddel jelentkezz, hogy elküldhessük a felkérő levelet a pontos információkkal.