IN2 – MOME Tárgyalkotó Kiállítás

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2018. március 23-án pénteken 14:00 – 18:00 óra között átadásra kerülnek a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem új MOME Campus – Kreatív Innovációs és Tudáspark zugligeti MOME Two épületkomplexumának műteremei. Az ünnepi alkalomból a látogatóknak lehetőségük nyílik elsőként bepillantani az innovatív megoldásokkal felszerelt stúdiókba, többek között részt vehetnek egy gasztronómiai és tálalásdesign bemutatón, egy ékszerperformanszon, animációs vetítéseken és alumni-prezentációkon. A Tárgyalkotó Tanszék és a Digital Craft Lab IN2 c. önálló kiállítása a fém, az üveg és a kerámia szakirányok megújult BA, MA oktatási portfólióját mutatják be március 23-28. között. Az új típusú designer-maker szemléletet demonstráló anyag és a hozzá kapcsolódó műterembejárások, vezetett túrák során a résztvevők személyesen is megismerkedhetnek a tanszék oktatóival és hallgatóival, oktatásfejlesztő, anyag- és technológiakutató programjaival.

Az eseményhez kapcsolódóan szeretnénk vendégül látni partnereinket egy délutáni teázásra 2018. március 27-én kedden 13:00-16:00 óra között és röviden bemutatni a MOME Tárgyalkotó Tanszék, a MOME Digital Craft Lab, a MOME Design Intézet és a Projektfejlesztési Iroda tevékenységét, közösen megvalósított projektjeinket és jövőbeni terveinket.

Az eseményhez kapcsolódó műterembejárás során Lipóczki Ákos tanszékvezető vezetésével bemutatásra kerül az IN2 kiállítás, illetve a Tárgyalkotó Tanszék tevékenységéhez köthető megújult műtermek és innovatív laborok.

MOME Two műterem- és médiaház a Budapest, 1121, Budakeszi út 12-22. szám felől közelíthető meg. Parkolási lehetőség a Szépilona kocsiszín parkolójában áll korlátozott számban rendelkezésre.

A zártkörű networking találkozóra kérjük a [email protected] email címen jelezze részvételi szándékát 2018. március 21-ig.

Bővebb információ és részletek a kiállításról a campus átadóról az alábbi honlapokon:

http://mome.hu/
http://digitalcraftlab.mome.hu
https://www.facebook.com/MOMEdesigninstitute/
http://campus.mome.hu/