Újabb Rug Art Fest pályázatok – MEGA StrukTúra

A RUG ART FEST és a SZŐNYEGTERVEZŐK TÁRSASÁGA pályázatot ír ki a 3. RUG ART FEST Kortárs Szőnyegtervezők Találkozójának  termékbemutatóján  való részvételre  MEGA StrukTúra  címmel.

A mega jelentése, rendkívül nagy. A struktúra jelentése fölépítés, részekből álló szerkezet. A túra jelentése hosszabb utazás, amely során több állomást érintenek. Textiles utazásra hívunk, mely során szeretnénk ha felfedező útra indulnánk valamennyien a különleges textilszerkezetek világába.

A P Á L Y Á Z A T C É L J A

A textiles mikrostruktúrákból, technikákból kiindulva léptékváltással izgalmas és újszerű lakástextilek, textilszerű bútorok, kül-, és beltéri játékok, kiegészítők tervezése, készítése. Fontos szempont a funk- cionalitás, használhatóság és a gyárthatóság.

 

P  Á  L  Y  Á  Z Ó  K     K Ö R E

Magyar állampolgárok.

P  Á   L  Y  Á   Z A  T     R É S Z L E T E I

Egy pályázó maximum 3 db tárggyal pályázhat.

D Í J A Z Á S

A kiválasztásra kerülő termékek bemutatásra kerülnek a 3. RUG ART FEST – MEGA StrukTúra

termékbemutatón, és részt vesznek az Aranyvilla díj közönségszavazásában. Határidő: 2019. 07. 15.

Jelentkezési lap letölthető:

www.rugartfest.hu

A pályázat beadási dokumentumai

  • jelentkezési lap – több pályamunka esetén elég egyszer kitölteni a jelentkezési lapot.
  • Pályázati dokumentáció – pdf formátumban 3 db fotó egy tárgyról a legjellemzőbb nézetekben, valamint a használt mikrostruktúra rajza.

A kitöltött jelentkezési lapot, valamint a pályamunka dokumentációt a következő címre kérjük elküldeni: [email protected] – Tárgy: MEGA StrukTúra

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket írásban kérjük elküldeni a [email protected] címre. Munkatársaink minden kérdésre részletes választ küldenek.