Kelle Antal – Eroded Theories

 MEGHÍVÓ a New York-i MOMATH Múzeum Composit Galériájában 

 megrendezendő kiállításomra és bemutatkozásomra, amely esemény
 2017.07.24. du 18 órakor kezdődik, a mellékelt címen.

– Bevezetőként előadást tartok, melyen filmek segítségével mutatom be munkáimat, és ahol néhány kinetikus szobrom kézbe is vehető.
– Ezután a múzeum főigazgatója, Cindy Lawrence  méltatja a múzeum állandó gyűjteményébe kerülő: HELIX, opus124 című munkámat, majd megnyitja a kiállítást.
 – A kiállításon szereplő képek, Emese Kelle-Kaleem fotói, nem hideg profizmussal szemléltetik az alkotásokat, hanem a műtárgyak egymással/velünk kapcsolatba lépnek, „életre kelnek”. A nagyméretű képeken – amely egyenrangú a kiinduló munkákkal – lírai hangulat uralkodik.
 – Ez év elején, volt már egy londoni kiállításunk, ahol „Sculptures come  to life” címen, ugyancsak Emese lányom fotói segítségével mutattunk be néhány darabot a vari.art sorozatom kinetikus munkáiból. Ezúttal Fenyvesi Kristóf kurátorságával, a képanyag megháromszorozásával, és interaktív faszobrokkal való kiegészítésével most New Yorkban kaptunk lehetőséget a bemutatkozásra. A pár éve megnyitott New York-i MOMATH alapvető feladatának tekinti a művészetek és a tudomány kapcsolatának bemutatását.

Szeretettel várok minden érdeklődőt az eseményre.

Kelle Antal ArtFormer